Also getting HTTP response has no result error



  • Ok, so I'm also getting this error:

    Entering. Please stay patient…............
    02:29:40  Bear with us. JabberCam is putting Red5 under fire. Entering might take a while
    02:29:41  Success!

    02:29:41  Could not connect to backend services. Error message:
    02:29:41  HTTP response has no result
    02:29:41  Please reload JabberCam and start over.

    here is a breakdown of everything I've tried and everything I see.

    First, in the red5 admin I see the ChatrouletteApp. When i connect to the jabberchat it shows as a connected client in the red5.

    However, when I try to go to a browser directly to http://mydomian.com:8088 nothing comes up. Same with http://mydomain.com/ChatrouletteApp.....Should I see something in either of those places?

    I tried the port tester and all ports failed? I disabled my firewall just to be sure.

    I've tried adding the

    tomcat-dbcp.jar
    commons-dbcp-1.4.jar
    mysql-connector-java-5.1.12-bin.jar

    To the /usr/local/red5/webapps/ChatrouletteApp/WEB-INF/lib directory.

    I'm sure my config.php file is correct because when I run the admin.php install it creates the database just fine.

    I'm running red5 0.8 and the jabberchat 3.6

    Oh yea, and when I put in the default jabbercam link for $RED5_CONNECT_URL that seems to work fine. Only when i try to go to my install of course do i get that error.

    I've gone through everything I can find on this forum, but I'm just out of ideas on what else to check?



  • This is a database connection error. Edit the following file on your server: /etc/my.cfg and check if skip-networking is present. If so, just delete that line and save the file than restart MySQL (/etc/init.d/mysql restart). Also make sure you read trough this post: http://www.videosoftware.pro/forum/THREAD-Install-Red5-on-cPanel-WHM-CentOS-server

    Everything else seems to be OK, the test results are:
    database tables OK
    Red5 OK
    Stratus OFF
    System folder OK



  • @'JabberCam':

    This is a database connection error. Edit the following file on your server: /etc/my.cfg and check if skip-networking is present. If so, just delete that line and save the file than restart MySQL (/etc/init.d/mysql restart). Also make sure you read trough this post: http://www.videosoftware.pro/forum/THREAD-Install-Red5-on-cPanel-WHM-CentOS-server

    Everything else seems to be OK, the test results are:
    database tables OK
    Red5 OK
    Stratus OFF
    System folder OK

    I was pretty sure it was a database issue as well, but I can't figure out why it won't connect.

    No skip-networking, I did check that last night as well.

    Also should I expect to see anything when I go to: http://mydomian.com:8088 or http://mydomain.com/ChatrouletteApp

    I was also concerned about the port checker failing on all the ports?

    I've unfortunately gone over that thread about 50 times over the past two days. I tried all of these as well:

    CONNECTING TO MySQL
    JabberCam, CRC3 and other video chat software are using MySQL database for user related operations. To use these features, you will need to connect your server-side application to your MySQL database and it may give you a hard time. This is how we succeeded on every server:

    tomcat-dbcp.jar – only needed if the next error occurs:

    Quote:javax.naming.NamingException: Could not create resource factory instance [Root exception is java.lang.ClassNotFoundException: org.apache.tomcat.dbcp.dbcp.BasicDataSourceFactory]

    *if the above error occurs, download tomcat-dbcp.jar (http://www.java2s.com/Code/Jar/STUVWXYZ/…pjar.htm), extract the archive, place tomcat-dbcp.jar in your /lib folder and restart red5
    *you may place the file in your /usr/local/red5/webapps/ChatrouletteApp/WEB-INF/lib folder or /usr/local/red5/lib folder, just make sure you don't have it in both folders!

    mysql-connector-java-5.1.12-bin.jar missing
    if you are unable to connect to backend services, it means that the MySQL driver is missing, download it (http://dev.mysql.com/downloads/connector/j/) and place it in your /lib folder than restart red5
    *you may place the file in your /usr/local/red5/webapps/ChatrouletteApp/WEB-INF/lib folder or /usr/local/red5/lib folder, just make sure you don't have it in both folders!

    commons-dbcp-1.4.jar missing
    if you are unable to start your Red5 application (or it doesn't even show up in admin), download commons-dbcp-1.4.jar (http://commons.apache.org/dbcp/download_dbcp.cgi) extract the archive and place commons-dbcp-1.4.jar in your /lib folder and restart red5
    *you may place the file in your /usr/local/red5/webapps/ChatrouletteApp/WEB-INF/lib folder or /usr/local/red5/lib folder, just make sure you don't have it in both folders!



  • You have the latest Red5 (or I have no more ideas). If you have the latest Red5, delete it and install version 0.8 (simply stop Red5 and delete /usr/local/red5) than:

    cd /root/tmp
    svn co http://red5.googlecode.com/svn/java/server/tags/0_8_0/ red5
    ….



  • @'JabberCam':

    You have the latest Red5 (or I have no more ideas). If you have the latest Red5, delete it and install version 0.8 (simply stop Red5 and delete /usr/local/red5) than:

    cd /root/tmp
    svn co http://red5.googlecode.com/svn/java/server/tags/0_8_0/ red5
    ….

    I've re-installed the version .8 about 10 times. No luck there either.

    Is this something you would be willing to look at for me? I just really need to get this working by Friday.

    I'm thinking maybe has something with those additional .jar files that are added to make the mysql connect. Or some simple setting I'm missing, but I've followed the instructions to a "T" over and over with no luck….



  • Make sure, you don't have the following files in two places at the same time:

    tomcat-dbcp.jar
    mysql-connector-java-5.1.12-bin.jar
    commons-dbcp-1.4.jar

    they should be located in /usr/local/red5/webapps/ChatrouletteApp/WEB-INF/lib OR /usr/local/red5/lib



  • i have the same error
    HTTP response has no result

    what to do, i saw that this user didn't resolve the problem



  • Please post your link



  • @'JabberCam':

    Please post your link

    www.hiyou.ro



  • @'eyeonu':

    @'JabberCam':

    Please post your link

    www.hiyou.ro

    It seems to me that it is working fine now.



  • @'JabberCam':

    @'eyeonu':

    @'JabberCam':

    Please post your link

    www.hiyou.ro

    It seems to me that it is working fine now.

    yes it's work because i am on Stratus
    when i change to red5
    and put
    rtmp://www.hiyou.ro/ChatrouletteApp

    and wht the same error on
    rtmp://www.jabbercam.com/ChatrouletteApp ?



  • rtmp://www.jabbercam.com/ChatrouletteApp is running now, please try with Red5 and get back if works.



  • @'eyeonu':

    @'JabberCam':

    @'eyeonu':

    @'JabberCam':

    Please post your link

    www.hiyou.ro

    It seems to me that it is working fine now.

    yes it's work because i am on Stratus
    when i change to red5
    and put
    rtmp://www.hiyou.ro/ChatrouletteApp

    and wht the same error on
    rtmp://www.jabbercam.com/ChatrouletteApp ?

    yes this working
    rtmp://www.jabbercam.com/ChatrouletteApp

    i intall all and red5 working on our server but i think the problem is on ChatrouletteApp



  • ChatrouletteApp should work fine. Please read this post trough and check every issue that you may encounter: http://www.videosoftware.pro/forum/THREAD-Install-Red5-on-cPanel-WHM-CentOS-server



  • Hi
    I had the same problem as you … I had the same problem ... you can not have a successful connection or sometimes it works but after a while blocking AC ........ With version 3.6 ...... it works ......

    best regard



  • There is no change (regarding the connection) from 3.6 to 3.9.
    4.0 should be connected to JabberCamApp, not ChatrouletteApp to function correctly, but also the second one should start


Log in to reply